techpreparation-homepage

Home  Interview Questions  Certifications  Aptitude Questions  Tutorials  Placement Papers  Search  Resume  Soft Skills  Video  Forum  Blog


IT Placement Papers

3i-Infotech Placement Papers
Accenture Placement Papers
Infosys Placement Papers
Adobe Placement Papers
                              .........More

Technical Interview Questions
Networking Interview Questions
C Interview Questions
                              .........More

Resume Guide for Jobseekers
Resume - Action words
Resume To-Do List
                              .........More

Soft Skills
Communication Skills
Leadership Skills
                              .........More

 

 

  

Baan Placement Papers 


SECTION II CODING
1. If LOAD = MPBE and DRIVE = ESJWF
Then LADDLER = ?

Ans. MBEEMFS


2. START = WALKA and BUDPI = XZFMR
Then STUPID = ?

Ans. WAZMRF


Q3 - Q7

If A=Z, B=Y, C=X, .......... Z=A
Then

3. LIMIT = ?

Ans. ORNRG


4. SOUR = ?

Ans. HLFI


5. POCKET = ?

Ans. KLXPUG


6. GROUP = ?

Ans. TILFK


7. ZERD = ?

Ans. AVIL



Q8 - Q9
Here each letter is coded as
A = D, B=E, C=F


8. SHOOT = ?

Ans. VKRRW


9. VWDUW = ?

Ans. YZGXZ


10. If DBMDVUUB = CALCUTTA
Then BOMBAY = ?

Ans. ANLAZX


TECHNICAL:
1. Binary equivalent of 52

Ans. 110100


2. Hexadecimal equivalent of 3452

Ans. 72A


3. Explain Just In Time Concept ?

Ans. Elimination of waste by purchasing manufacturing exactly when needed.


4. A good way of unit testing s/w program is

Ans. User test


5. A lowest level of security by most RDBMS is


6. OOT uses

Ans. Encapsulated of detect methods


7.EDI useful in

Ans. Electronic Transmission


8. MRPII different from MRP

Ans. Modular version of man redundant initials


9. Hard disk time for R/W head to move to correct sector

Ans. Latency Time


10. The percentage of times a page number bound in associate register is called

Ans. Bit ratio


11. Expand MODEM

Ans. Modulator and Demodulator


12. RDBMS file system can be defined as

Ans. Interrelated


13. Super Key is

Ans. Primary key and Attribute


14. Windows 95 supports

(a) Multiuser
(b) n tasks
(c) Both
(d) None

Ans. (a)


15.The difference between printf and fprintf is ?


16. To change permission r&w to owner group to no permission to others

(a) chmod 614
(b) chmod 604
(c) chmod 640
(d) chmod 310



Other important topics:-
Pipeline Architecture
LAPB protocol

Page No :  1          2          3         4         5

Check Aptitude Interview Questions for more Aptitude Questions

Check Placement Papers for more IT Companies Paper.