techpreparation-homepage

Home  Interview Questions  Certifications  Aptitude Questions  Tutorials  Placement Papers  Search  Resume  Soft Skills  Video  Forum  Blog


IT Placement Papers

3i-Infotech Placement Papers
Accenture Placement Papers
Infosys Placement Papers
Adobe Placement Papers
                              .........More

Technical Interview Questions
Networking Interview Questions
C Interview Questions
                              .........More

Resume Guide for Jobseekers
Resume - Action words
Resume To-Do List
                              .........More

Soft Skills
Communication Skills
Leadership Skills
                              .........More

 

 

  

Bfl Placement Papers 


26.Which of the following sorting algorithem has average sorting behavior --
Bubble sort,merge sort,heap sort,exchange sort

Ans. Heap sort


27.In binary search tree which traversal is used for getting ascending order values--Inorder ,post order,preorder

Ans.Inorder


28.What are device drivers used for

Ans.To provide software for enabling the hardware


29. Irrevalent to unix command ( getty)


30.What is fork command in unix

Ans. System call used to create process


31.What is make command in unix

Ans. Used forcreation of more than one file


32.In unix .profile contains

Ans. Start up program


33.In unix echo is used for ( answer C)


34.In unix 'ls 'stores contents in

Ans.inode block


QUANTITATIVE SECTION


1.In a class composed of x girls and y boys what part of the class is composed of girls

A.y/(x + y)
B.x/xy
C.x/(x + y)
D.y/xy

Ans.C


2.What is the maximum number of half-pint bottles of cream that can be filled with a 4-gallon can of cream(2 pt.=1 qt. and 4 qt.=1 gal)

A.16
B.24
C.30
D.64

Ans.D


3.If the operation,^ is defined by the equation x ^ y = 2x + y,what is the value of a in 2 ^ a = a ^ 3

A.0
B.1
C.-1
D.4

Ans.B


4.A coffee shop blends 2 kinds of coffee,putting in 2 parts of a 33p. a gm. grade to 1 part of a 24p. a gm.If the mixture is changed to 1 part of the 33p. a gm. to 2 parts of the less expensive grade,how much will the shop save in blending 100 gms.

A.Rs.90
B.Rs.1.00
C.Rs.3.00
D.Rs.8.00

Ans.C

Page No :  1         2          3          4         5

Check Aptitude Interview Questions for more Aptitude Questions

Check Placement Papers for more IT Companies Paper.