techpreparation-homepage

Home  Interview Questions  Certifications  Aptitude Questions  Tutorials  Placement Papers  Search  Resume  Soft Skills  Video  Forum  Blog


IT Placement Papers

3i-Infotech Placement Papers
Accenture Placement Papers
Infosys Placement Papers
Adobe Placement Papers
                              .........More

Technical Interview Questions
Networking Interview Questions
C Interview Questions
                              .........More

Resume Guide for Jobseekers
Resume - Action words
Resume To-Do List
                              .........More

Soft Skills
Communication Skills
Leadership Skills
                              .........More

 

 

  

Bfl Placement Papers 


Q1. On Jan 10th, with the temperature at 15 degree farenheit, it snows all day. On how many lines will service be
affected, including both morning and afternoon.

(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 5

Ans. D


Q2. On Aug 15th with the temperature at 97 degrees farenheit it begins to rain at 1 PM. What is the minimum number
of lines on which service will be affected?

(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 5

Ans. C


Q3. On which of the following occasions would service be on the greatest number of lines disrupted.

(A) A snowy afternoon with the temperature at 45 degree farenheit
(B) A snowy morning with the temperature at 45 degree farenheit
(C) A rainy afternoon with the temperature at 45 degree farenheit
(D) A rainy afternoon with the temperature at 95 degree farenheit

Ans. B


4. In a certain society, there are two marriage groups, red and brown. No marriage is permitted within a group. On marriage, males become part of their wives groups; women remain in their own group. Children belong to the same group as their parents. Widowers and divorced males revert to the group of their birth. Marriage to more than one person at the same time and marriage to a direct descendant are forbidden

Q1. A brown female could have had

I. A grandfather born Red
II. A grandmother born Red
III Two grandfathers born Brown

(A) I only
(B) III only
(C) I, II and III
(D) I and II only

Ans. D


Q2. A male born into the brown group may have

(A) An uncle in either group
(B) A brown daughter
(C) A brown son
(D) A son-in-law born into red group

Ans. A


Q3. Which of the following is not permitted under the rules as stated.

(A) A brown male marrying his father's sister
(B) A red female marrying her mother's brother
(C) A widower marrying his wife's sister
(D) A widow marrying her divorced daughter's ex-husband

Ans. B


Q4. If widowers and divorced males retained their group they had upon marrying which of the following would be permissible ( Assume that no previous marriage occurred)

(A) A woman marrying her dead sister's husband
(B) A woman marrying her divorced daughter's ex-husband
(C) A widower marrying his brother's daughter
(D) A woman marrying her mother's brother who is a widower.

Ans. D


5. I. All G's are H's
II. All G's are J's or K's
III All J's and K's are G's
IV All L's are K's
V All N's are M's
VI No M's are G's

Q1. If no P's are K's which of the following must be true

(A) No P is a G
(B) No P is an H
(C) If any P is an H it is a G
(D) If any P is a G it is a J

Ans. D


Q2. Which of the following can be logically deduced from the stated conditions

(A) No M's are H's
(B) No H's are M's
(C) Some M's are H's
(D) No N's are G's

Ans. D


Q3. Which of the following is inconsistent with one or more conditions

(A) All H's are G's
(B) All H's are M's
(C) Some H's are both M's and G's
(D) No M's are H's

Ans. C


Q4. The statement "No L's are J's" is

I. Logically deducible from the conditions stated
II Consistent with but not deducible from the conditions stated
III. Deducible from the stated conditions together with the additional statements "No J's are K's"

(A) I only
(B) II only
(C) III only
(D) II and III only

Ans. D

Page No :  1         2          3          4         5

Check Aptitude Interview Questions for more Aptitude Questions

Check Placement Papers for more IT Companies Paper.