techpreparation-homepage

Home  Interview Questions  Certifications  Aptitude Questions  Tutorials  Placement Papers  Search  Resume  Soft Skills  Video  Forum  Blog


IT Placement Papers

3i-Infotech Placement Papers
Accenture Placement Papers
Infosys Placement Papers
Adobe Placement Papers
                              .........More

Technical Interview Questions
Networking Interview Questions
C Interview Questions
                              .........More

Resume Guide for Jobseekers
Resume - Action words
Resume To-Do List
                              .........More

Soft Skills
Communication Skills
Leadership Skills
                              .........More

 

 

  

Cts Placement Papers 


analogies
---------
1. slur : speech
ans: smulge : writing (choice is B)
7. cpahlet : shoulder
ans: ring : finger (choice is C)
8. vernanlar : place
ans: finger print : identical (choice is B)

opposite
--------
9.corphlent
ans: emaciated (choice is D)
10. officious
ans: pragmate (choice is D)
11. dextrous
ans: clumsy (choice is B)

12 -14: each sentense is broke to four sections a,b,c,d.choose which has
mistake mark (e) if you find no mistake.

12:a)phylchologists pointout that b)there are human processes
c)which does not involve d) the use of words
(choice is A)
13:a)jack ordered for b)two plates of chicken c)and a glass d)of water
(choice is A)
14:a) politics is b) (choice is A)
(are)
16 - 20: each question of group of questions is based on a passage or a set
of conditions for each question,select the best answer choice given.

(i).if it is fobidden by law if the object of agreement is the doing of an act,
that is forbidden by law the agreement is void.

(ii). if it is of the nature that,it would defeat the provision of any law
is the agreement is void.if the object of agreement is such that thing got
directly forbidden by law it would defeat the provision of statuary law.

(iii). if the object of agreement is fraddulent it is void.

(iv). an object of agreement is void if it involves or implies to the
personnal property of another.

(v). an object of agreement is void where the constant regards as ignored.

(vi). an object of agreement is void where the constant regards is as opposed
to public policy.

17. A,B,C enter an agreement for the division a many them of gains acqest
or by be acquit by them by them by the argument is void as
ans: ---- (choice is D)

21-25) An algorithem follws a six step process za,zb,zc,zd,ze,zf, it is
governed by follwing
(i) zd should follw ze
(ii) the first may be za,zd or zf
(iii) zb and zc have to be performed after zd
(iv) zc must be immediately after zb
21) ans:- D


22) if za the first set zd must be
a) 3rd b)5th c)2nd d)4th ans:- A or D (probably a)

23) zf can be 3rd or 5th------any of the six, first, second or forth only,
any of first four only
none these
ans:- B
24) if zb must follw za then a)za can only 3rd or fourth
b) first or second c) can not be third d) fouth or fifth e)none
ans:- A
25) ze is third term the no of diff operations possible is
ans:- D (dabad)

26-31) ravi plans six sep-- x,y,z,w,u,v in rows no 1 to 6 ,according to the
follwing conditions
he must plant x before y and u
he must plant y " w
the 3rd has to be z

Page No :  1          2          3          4          5

Check Aptitude Interview Questions for more Aptitude Questions

Check Placement Papers for more IT Companies Paper.