techpreparation-homepage

Home  Interview Questions  Certifications  Aptitude Questions  Tutorials  Placement Papers  Search  Resume  Soft Skills  Video  Forum  Blog


IT Placement Papers

3i-Infotech Placement Papers
Accenture Placement Papers
Infosys Placement Papers
Adobe Placement Papers
                              .........More

Technical Interview Questions
Networking Interview Questions
C Interview Questions
                              .........More

Resume Guide for Jobseekers
Resume - Action words
Resume To-Do List
                              .........More

Soft Skills
Communication Skills
Leadership Skills
                              .........More

 

 

  

Deutsche Placement Paper


1. What is the percentage represented by 0.03 * 0.05 ?
(a)0.0015
(b)0.000015
(c)0.15
(d)15
Ans.B

2. (x-a)(x-b)(x-c)....(x-z) = ?
(a) 1
(b) -1
(c) 0
(d) Can't be determined
Ans. C

3. If a = 1, b = 2, c = 3.......z = 26 what is the value of p+q+r ?
(a)33
(b)51
(c)52
(d)48
Ans. B

4. A is 8 miles east of B.
C is 10 miles north of B.
D is 13 miles east of C and E is 2 miles north of D.
Find shortest distance between A and E.
(a) 5 miles
(b) 6miles
(c) 13 miles
(d) 18 miles
Ans. C

5. If z = 1, y = 2.......a = 26. Find the value of z + y + x + .......+a.
(a) 351
(b) 221
(c) 400
(d) 200
Ans. A

6. There are 30 socks in a bag. Out of these 60 % are green and the rest are blue. What is the maximum number of times that socks have to be taken out so that atleast 1 blue pair is found.
(a) 21
(b) 2
(c)18
(d) 20
Ans. D

7. How many two digit numbers have their square ending with 8.
(a) 13
(b) 12
(c) 0
(d) 11
Ans. C

8. How many numbers are there between 100 and 300 with 2 in the end and 2 in the beginning.
(a) 10
(b) 9
(c) 11
(d) none of these
Ans. A

9. 0.000006 * 0.0000007 = ?
(a) 0.0000000042
(b) 0.000000000042
(c) 0.0000000000042
(d) 0.00000000000042
Ans. B

10. You have Rs 1000 with 8% p.a compounded every 6 months. What is the total interest you get after 1 year.
(a) Rs.116.40
(b) Rs.345.60
(c) Rs.224.50
(d) Rs.160
Ans. A

11. If x + y =12,
x - y = 2
Find x + 2y.
(a) 12
(b) 17
(c) 14
(d) none of these
Ans. B

12. With one gallon of petrol a person moves at a speed of 50 mph and covers 16 miles. 3/4th of the distance is covered while moving at 60 mph. How many gallons does he need to cover 120 miles in 60 mph.

13. A tap drains at x speed while tap B is closed. When both taps are open they drain at y speed. What is the speed of draining when only tap B is open
(a) x - y
(b) y-x
(c) x
(d) can't be determined
Ans. B

Page No :  1          2          3          4

Check Aptitude Interview Questions for more Aptitude Questions

Check Placement Papers for more IT Companies Paper.