techpreparation-homepage

Home  Interview Questions  Certifications  Aptitude Questions  Tutorials  Placement Papers  Search  Resume  Soft Skills  Video  Forum  Blog


IT Placement Papers

3i-Infotech Placement Papers
Accenture Placement Papers
Infosys Placement Papers
Adobe Placement Papers
                              .........More

Technical Interview Questions
Networking Interview Questions
C Interview Questions
                              .........More

Resume Guide for Jobseekers
Resume - Action words
Resume To-Do List
                              .........More

Soft Skills
Communication Skills
Leadership Skills
                              .........More

 

 

  

Intera Placement Paper


Analytical
1. Given a cube, with different colors on its faces, and then is cut
into 64 pieces, and the questions relate to the colors of different
colored small cubes.

2. A few ladies and gents sit around table in some given order and 4
questions are about their seating arrangement with some restrictions.

3. Draw a venn diagram for 3 items : white, flowers, cloth
Ans : draw 3 circles each intersecting the other , with white kept in the
middle.

4. A problem related to seating arrangement of 4 people ( 2 ladies and
2 gents) with some restrictions

5. problem related to milk with water added to it for three times
Ans: 20.5 litres

6. Problem related to diagrams . Five diagrams were given and asked to
find the sixth one.

C-Skills
1. Max number of nodes in a binary tree with height 3 is 20 : Ans: False

2. 10,20,30,40,50,60 : give the order when put in a queue and in a stack
Ans : Queue : 10,20,30,40,50,60
stack : 60,50,40,30,20,10

3. Debugging is the process of finding
Ans : logical and runtime errors

4. trace the error:
void main(){
int &a;
/* some other stuff here */
}
Ans: syntax error

5. a problem with a function named 'myValue' will be given and asked to
find the value of main() for an argument of 150,
Ans : 150

6. Some problems related to 'for' loops.

7. problem on conditional inclusion.

8. problem related to depth first and breadth first search (DSA subject)

9. study the syntax of malloc function

10. locate the error
int arr (20);
Ans: syntax error.

Intera Software
Interview Procedure

The information on the interview is pretty sketchy but it may consist of both technical grilling and HR interview.
Written Test Paper consists of two sections :
1. analytical (20 marks)
2. C skills (20 marks) total time 45 min

Check Aptitude Interview Questions for more Aptitude Questions

Check Placement Papers for more IT Companies Paper.