techpreparation-homepage

Home  Interview Questions  Certifications  Aptitude Questions  Tutorials  Placement Papers  Search  Resume  Soft Skills  Video  Forum  Blog


IT Placement Papers

3i-Infotech Placement Papers
Accenture Placement Papers
Infosys Placement Papers
Adobe Placement Papers
                              .........More

Technical Interview Questions
Networking Interview Questions
C Interview Questions
                              .........More

Resume Guide for Jobseekers
Resume - Action words
Resume To-Do List
                              .........More

Soft Skills
Communication Skills
Leadership Skills
                              .........More

 

 

  

Subex Placement Paper


Pattern
Sec 1: 20 tech (full c) 30 min -ve marking 0.5 marks so no guessing.........
Sec 2: Programming - 30 min

The questions are not in order...
paper code- #TC 07

1) main(){
int x;
printf("\n%d",x=0,x=20,x=40);
}
ans: 0

2) question om Macro sunstitution ( very easy)

3)main(){
int a[]={1,2,5,6,9,10};
int *b=&a[4];
printf("\n%d",b[-3]);
}
ans:6

4)main(){
int x=0,y=1;
if(x=y) y= 7;
else
y=2;
value of y?
}
ans:7

5)question on switch....
case A:case B...
some code.

ans:runtime error

6)main(){
int n=39,count=0;
while( i & 1) //some condition like this
{
count++;
i>>1;
}
}
value of count?
ans:4

7)main(){
int x=128;
printf("\n%d",1+x++);
}
ans:129

8)printf(const char,...);
main(){
some code
}
ans:complier error

9)main(){

FILE *f1;
FILE *f2;
f1=fopen("myfile","w");
f2=fopen("myfile","w");
fputc('A',f1);
fputc('B',f2);
fclose(f1);
fclose(f2);
}
what does f1 n f2 conatins?
ans:check out this

10)if i/p is code friday monday sunday in commad line then
main(int argc,char *argv[]){
printf("\n%c",**++argv);
}
ans:may be f (check out not sure...)

11)#define max 10
main(){
printf("\n%d",max++);
}
ans:compiler error

12)main(){
int a[]={1,2,9,8,6,3,5,7,8,9};
int *p=a+1;
int *q=a+6;
printf("\n%d",q-p);
}
ans:5

13)main(){
int i=3;
while(i--){
int i=100;
i--;
printf("\n%d",i);
}

}
o/p?
ans: 99,99,99
(this is not infinite loop)

14)what does (*a)[10] means?
ans: a is pointer to an array of 10 inegers

15)a big program involving malloc, strlen, strcmp...
ans:runtime error
.
..
.
20)
programming - 30 min

Check Aptitude Interview Questions for more Aptitude Questions

Check Placement Papers for more IT Companies Paper.